Tervetuloa sukukokouksen Turkuun!

Sukukokous pidetään lauantaina 7.8. klo 12.00. Kokouspaikkamme on Turun keskustassa sijaitseva Panimoravintola Koulun Bellman-sali. Huomatkaa ystävällisesti, että 12.00 on kokouksen alkamisaika ja paikalle sopii hyvin tulla omaan tahtiin klo 11.30 alkaen. Seura tarjoaa osallistujille maittavan perinteisen turkulaisen lohikeittolounaan tykötarpeineen sekä yhteistä opastettua iltapäivän ohjelmaa. Päivän päätteeksi on omakustanteinen buffet-illallinen. Osallistujien omat esitykset, esitelmät ja muu ohjelma ovat erittäin tervetulleita ja tapaamisemme suola. Ota yhteyttä, niin saamme suunniteltua jokaiselle sopivan ajankohdan esitykselle! Tärkeintä on mainita, sopiiko sinulle päivällä vai illallisen yhteydessä. Myös arpajaiset järjestetään, joten palkinnot ovat tervetulleita! Kokoontumispakkamme on ruokaravintola, joka vallitsevien nykyisten sääntöjen ja suositusten perusteella voi ottaa tavanomaista vähemmän asiakkaita tiloihinsa. Meille varattu sali on iso ja sinne rajoitettu maksimimäärä ihmisiä on noin 120. Ravintolan ilmoituksen mukaan meidän kokouksemme mahtuu hyvin ja pöydät on mahdollista sijoittaa turvavälit huomioon ottavan väljästi. Anniskelua ja sulkemisaikoja koskee vielä rajoituksia tätä kirjoittaessani toukokuussa. Seuramme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme seuran nettisivuilla ja Facebookissa mahdollisista muutoksista. Ilmoittautuneita infotaan myös suoraan sähköpostilla. Katselemme toiveikkaina kohti elokuuta tapaamistamme odotellen, Kaarina Laakso PS. Ilmoittautumisinfo seuraa myöhemmin ja myös lehden mukana.

Hagelberg-Raekallion sukukirja

Sukukirja julkaistiin vuonna 1999. Tarkoitus on, että tietoja suvun jäsenistä täydennetään ja pidetään ajan tasalla jatkuvasti vaikka uuden painoksen ottamisesta ei toistaiseksi olekaan sovittu. Joulun 2007 Rakeita-lehden välissä toimitettiin sen hetkinen päivitys. Mikäli tiedossasi on muutoksia tai korjauksia jäsentietoihin, voit toimittaa ne päivityksiä hoitavalle Matti Raekalliolle. Tiedot:Matti Raekallio, Tikkakuja 6, 01450 Vantaa,rahastonhoitaja( @ )hagelberg-raekallionsukuseura.fi

SIVUSTON YLLÄPITO:

Sivustoa ylläpitää Juuso Raekallio. Sivustoa kehitetään säännöllisen epäsäännöllisesti. Sivut toimii nyt näköjään firefoxilla ja suurimmalla osalla muista selaimista. Ainakin ie10 näyttää sivut mielenkiintosesti. Jos löydätte kuolleita linkkejä niin ilmoitelkaa. Kaikki jotka ovat onnistuneet digitoimaan palan suvun historiaa voisivat toimittaa sivuille sopivaa materiaalia (kuvia, videoita tai äänitiedostoja) Juusolle. Tietoja voi toimittaa:yllapito( @ )hagelberg-raekallionsukuseura.fi