klikkaa hiiren oikealla painikkeella, kopioi kohde ja
 tallenna kuvatiedosto koneellesi haluamaasi kansioon.

SUKUSEURAN OMA POSTIMERKKI

Kunnon sukuseuralla on tietysti postimerkki. Monella seuralla sitä ei ole. Merkkiä on helppo (helppo ja helppo) tilata itselleen. Itellan (ent. Posti) kautta se sujuu nykyisen informaatioteknologian ansiosta mutkattomasti (niinpä kai...)

OHJEET:

Kopioi oheinen kuva, klikkaa hiiren oikeata painiketta ja valitse: tallenna kohde levylle. Tallenna kuva esimerkiksi "omat tiedostot" ja "omat kuvatiedostot". Kuva on nyt koneellasi.

Mene sivulle: www.omakuva.fi ja klikkaa linkkiä Postimerkkikeskus - Omakuvapostimerkki. Rekisteröidy, se nyt vaan vaatii sen.
Paina: "Lisää uusi kuva" ja hae kuva koneeltasi sieltä, mihin sen tallensit.
Jatka. Valitse arkki, yleiskehys tai hopeakehys.
Valitse, kumman tyypin haluat, arkin tai omakuva-vihon ja sitten kappalemäärät.
Jatka, siirry tilaamaan ja mene maksamaan. He (Itella) laskuttavat tehokkaasti eli
maksat ensin tai et saa mitään.
Merkit tulevat muutaman päivän kuluessa. Huom! Voit myös valita halutessasi eri vastaanottajan osoitteen.

Tai sitten: jos haluat säilyttää mielenrauhasi, etkä halua hankkia harmaita hiuksia,
lähetä tilauksesi välikäden kautta: yki@sekk.fi.  Hoidamme silloin hiusten sävytyksen
täällä päässä.