Päivitetyt nettisivut avattu

Vihdoin päivitetyt nettisivut avattu ja pääsette nauttimaan sisällöstä.

Etusivulta löytyy aina ajankohtaisimmat uutiset ja tiedotteet. Julkaisut välilehdeltä löytyy kaikki artikkelit, sisältäen ajankohtaiset kuin myös sukulaisten kirjoituksia. Kaikkia artikkeleita pystyy nyt kommentoimaan nimellä tai nimettömästi.

Halusitpa liittyä jäseneksi tai päivittää olemassa olevia tietojasi; Sukuseura sivulta se onnistuu. Hallituksen jäsenet, yhteystiedot sekä säännöt sijaitsevat samalla sivulla.

Lue sukumme perinteistä ja sukukokouksista suvun historiaa välilehdeltä. Täältä pääset myös laulamaan sukumme laulua tai lukemaan suvun tarkempaa historiaa.

Kuvagalleriaan lisäillään kuvia jotka ovat julkisesti kaikille nähtävissä. Jos löydät kuvasi etkä halua sitä julkiseksi, ilmoitathan minulle sähköpostilla (susa.blomroos@gmail.com) niin poistetaan kuva.

Vain jäsenille sivuilla pääset syventymään vanhoihin sukualbumeihin, muistelemaan julkaistuja rakeita lehtiä sekä tarkistamaan päätettyjä asioita hallituksen kokouspöytäkirjoista. Sivu on salasanan takana jottei kaikki tiedot ole julkisesti saatavilla.

Rauhallista Joulun aikaa ja turvallista uutta vuotta 2023! Toivottavasti nautitte uusista nettisivuista ja annathan palautetta alabannerissa olevan linkin kautta.

Terkuin, Susa (Designer)

nettisivut avattu - palaute

0 comments on “Päivitetyt nettisivut avattuAdd yours →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *